Ledelsesudvikling

Både nye og erfarne ledere har brug for et fristed, hvor de kan reflektere over deres praksis, hente ny inspiration og stille skarpt på deres ledelsesfaglige udfordringer. Vores fornemmeste opgave er at hjælpe jer med at skabe dette rum. Vi tilbyder individuel-, gruppe- eller organisatorisk sparring, som typisk indledes med en situationsanalyse, hvor konsulenten gennemfører interviews med samtlige medlemmer af ledergruppen.

Strategi og lederudvikling – et nødvendigt parløb

Vi har i 2014 0g 2015 gennemført en lang række aktiviteter for hele ledergrupper, hvor vi fra den ene side bidrager til strategiudvikling – mens vi på den anden side kompetence-udvikler lederen eller ledergruppen, så de er rustet til at implementere den strategi, de har valgt. De fortæller:

To ord kendetegner 1. linje ledere uddannelsen; konkret og brugbar – så enkelt er det. Jeg går direkte fra kurset tilbage på mit arbejde og bruger ledelsesredskaberne. Der er stor værdi i, at det er mine egne problemstillinger, jeg kan bringe i spil i undervisningen, og at jeg kan sparre med både underviser og de andre på holdet om det.
(Charlotte A. Jensen, Souschef, Mariested, Sæby)