Medarbejderudvikling

Som i sportens verden bør enhver virksomhedsledelse arbejde målrettet på, at virksomheden klarer sig bedre end konkurrenterne. I sportens verden vindes mange kampe i forberedelsesfasen. Samspillet på holdet og med de bedste spillere på de rette pladser i den rette opstilling – tilpasset modstandernes opstilling.
Det kan vi lære noget af i erhvervslivet.

Udvikling er ikke begrænset i formelle kompetencer, efteruddannelse og kurser. I vores optik er selve arbejdet og den kultur, man er en del af kompetenceudvikling i praksis. Udvikling handler udbygge den læring, der foregår ved blandt andet at slippe medarbejderens ressourcer fri og dyrke mangfoldigheden i medarbejdergruppen.

Vi bruger primært CoLearning til at styrke og udvikle samarbejdet internt i og mellem faggrupper med afsæt i Garudas Fokus-profil. Her oplever vi CoLearning, som en lyttende og initiativrig sparringspartner, der med stor respekt for opgaven og os som kunde lever sig ind i den hverdag, vi kommer fra – og vigtigst af alt giver konkrete værktøjer, der gør en forskel i vores hverdag.
(Frederikshavn Kommune)