Elevuddannelse i virksomheder

Nedenfor har vi samlet alle nødvendige informationer om, hvordan din virksomhed kommer i gang med at ansætte elever til jeres elevpladser. Frederikshavn Handelsskole tilbyder full-service rådgivning hele vejen fra godkendelse som praktiksted til I har en færdiguddannet elev. Rådgivningen sikrer, at både elev og virksomhed får det maksimale udbytte af elevpladsen og elevuddannelsen. Derfor hjælper vi også med rekruttering og giver gode råd til, hvordan man bygger et godt forløb op for eleven.

 

Information om elevpladser 

Trin 1.
Bliv elevpladsgodkendt 

For at blive elevpladsgodkendt og efterfølgende ansætte elever, skal virksomheden udfylde en godkendelsesblanket.

 

På baggrund af godkendelsesblanketten vurderer Frederikshavn Handelsskole om virksomheden lever op til den enkelte elevuddannelses læringsmål og kriterier. 

Trin 2:
Hjælp til rekruttering af elever

Virksomheder kan sende deres stillings-opslag til skolens praktikpladskonsulent, som distribuerer videre til alle skolens afgangsklasser.

 

Praktikpladskonsulenten matcher også virksomhed og elev med hinanden, med udgangspunkt i elevens kompetencer og virksomhedens behov.

Trin 3:
Udfyld uddannelsesaftale og praktikplan

Når virksomheden har fundet den rette kandidat til elevstillingen, skal virksomhed og elev sammen udfylde en skriftlig uddannelsesaftale og praktikplan. 

 


 

 

Informationer til elevansvarlige

Vi har samlet alle relevante informationer og tilbud til elev- og oplæringsansvarlige.