Praktik

Når du har gennemført dit grundforløb skal du finde en lære- eller praktikplads, for at gennemføre din erhvervsuddannelse.
For at finde en lære- og praktikplads skal du ud og møde erhvervslivet, bruge dit netværk og ikke mindst finde din egen og helt personlige måde at sælge dig selv og dine faglige kompetencer på. Mange spørgsmål kan rejse sig i forbindelse med at man skal søge en lære- eller praktikplads - derfor kommer praktikkonsulenten rundt og orienterer alle afgangsklasser om, hvor og hvordan man kan færdiggøre sin EUD.

Du er altid velkommen til at kontakte Frederikshavn Handelsskoles praktikkonsulent, ved spørgsmål ang. oprettelse af uddannelsesaftale med din kommende lære- eller elevplads eller ved konkrete spørgsmål ang. din ansøgning eller CV.

Lære- og Praktikkonsulent
Kathrine Astrupgaard Münter 
Bygning A, lokale 1.18
2725 8524 
kamu@fhavnhs.dk

GUIDEN TIL PRAKTIKPLADS

GUIDEN TIL PRAKTIKPLADS er guiden til dig, som skal igang med at søge en praktikplads.

GUIDEN TIL PRAKTIKPLADS kan hjælpe med at råde og vejlede dig, og dernæst hjælpe med at oprette en profil på praktikpladsen.dk - der kan du også finde virksomheder, som søger elever eller finde virksomheder som er godkendt til at have elever.

Det at finde en elevplads er ikke nemt. Derfor gælder det om at du forbereder dig grundigt og at du udarbejder en plan for din praktikpladssøgning. Hvordan du gør det, kan du finde information, råd og vejledning til på www.gtilp.dk

Under fanen Inspirationsvideoer kan du finde videoer, som hjælper dig videre når du skal søge en praktikplads:

  • Få tips til hvordan du opsøger en virksomhed uameldt
  • Få råd til hvordan du forbereder dig til en praktikpladssamtale
  • Hør hvad arbejdsgiverne forventer af en praktikpladssøgende
  • Benyt skemaskabeloner der er designet til at hjælpe dig videre i din ansøgningsfase

 

INSPIRATIONSVIDEOER

PRAKTIKPLADSEN.DK

Synes du også det er svært at finde en elevplads? Og vil du gerne have et hurtigt overblik over ledige elevstillinger, inden for din brancheretning?

Så opret en profil på PRAKTIKPLADSEN.dk.

 

SKOLEPRAKTIK

Har du ikke fået en elevplads endnu?
Og har du søgt mere end
15 elevpladsstillinger
og fået afslag? 

Så er SKOLEPRAKTIK
måske din redning?