Elevudtalelser

    

Hvorfor vælge KUU-uddannelse?  
Jeg valgte at tage en KUU-uddannelse, fordi jeg stod et sted i mit liv, hvor jeg ikke vidste, hvad jeg egentlig ville. Ved at tage en KUU-uddannelse kunne jeg få det sidste skub i gang, da de har fire forskellige linjer at vælge imellem. På den måde kan man prøve lidt forskelligt. Når du vælger en linje er du ikke bundet til den - det første halve år har du mulighed for at ændre linje. Derfor synes jeg at KUU er en super god. Det har hjulet mig videre med hvad jeg ville, og på blot ét år blev jeg klar til at komme videre. KUU varer i op til to år, men er ikke bindende, så er du klar til at komme videre allerede efter ét år, så er det det du gør. 

Stephanie, KUU-elev 2016/2017

 

Jeg valgte den fordi min UU-vejleder ringede til mig og spurgte mig om jeg snart skulle i gang med at lave noget. Jeg gik derhjemme og var blevet skoletræt, og det her var en gylden mulighed for at komme videre, med det jeg gerne ville. Jeg synes også undervisningen er spændende. I starten da jeg skulle starte heroppe, var jeg lidt bange for at skulle komme i klasse med nogen, der vil bestemme det hele, men vi kan godt med hinanden. Vi arbejder godt, uanset hvilken gruppe vi kommer i. Vi snakker pænt til hinanden. Derudover er det nogen af de bedste lærere jeg har haft, ikke fordi det er nemt, det vi laver, men de gode til at forklare.

Martin, KUU-elev 2017/2019

 

Jeg blev kontaktet af min UU-vejleder, som spurgte mig, om jeg vil starte på KUU eller EUC. Jeg tænkte, at det var bedst at starte på KUU, for at komme i gang med noget jeg ville. Vi har et godt fællesskab. Alle har jo deres personlige baggrund for at være her - og vil gerne forbedre os personligt og fagligt. Det har vi til fælles. Vi får vores faglighed styrket her og bliver bedre til teambuilding. Undervisningen udruster os til at komme ud i den daglige hverdag, altså voksenlivet, regninger, have styr på sit eget liv og bygge videre på sin uddannelse.

Mikkel, KUU-elev 2016/2018