Frederikshavn Handelsskole satte fokus på corona

Torsdag i sidste uge holdt Frederikshavn Handelsskole temadag om corona for alle elever og undervisere på EGU, EUD, EUX og HHX. Formålet med dagen var at gøre elever såvel som medarbejdere mere aktivt bevidste om, at vi stadig skal overholde restriktionerne, der følger med corona. På den måde bliver det muligt at holde smitten væk fra Handelsskolen.

Eleverne blev inddelt i grupper á maksimum 4 elever fra samme klasse. Hver gruppe fik til opgave at udarbejde et produkt, som kan bruges på Frederikshavn Handelsskole i kampen mod corona. Produktet skulle løse en eller flere udfordringer, som skolen står overfor i forhold til Covid-19. Eleverne havde valget mellem følgende muligheder:

Poster: Eleverne skulle fremstille en poster, der skal hænge rundt omkring på skolen. Vinderen af denne kategori vil få trykt deres poster i stort format (100 x 70), og den vil blive hængt op forskellige steder på skolen.

Film: Vinderen af denne kategori har fået lagt filmen ind på diverse medier såsom Facebook, skolens hjemmeside mm. Filmen skulle indeholde info eller reminders om Corona.

Idé: Eleverne skulle lave en beskrivelse/illustration af en idé samt visuelt materiale efter eget valg. Idéen fra vindergruppen i denne kategori implementeres på skolen.

Til sidste lektion på dagen skulle alle grupper fremlægge deres poster, film eller idé for klassen og en lærer. Klassen kårede en vinder ved anonym afstemning og læreren kårede yderligere en vinder. De to vindere gik videre og repræsenterede klassen i den samlede konkurrence.

Herefter vurderede en dommerkomité alle de indstillede forslag, og der blev kåret en vinder af hver kategori. Dommerkomitéen bestod af henholdsvis en elev, en lærer og en fra ledelsen på Frederikshavn Handelsskole.

Vinderne i de tre kategorier kan nu blandt andet findes på Frederikshavn Handelsskoles facebookside.