På bare fem uger kan du blive klar til en elevplads med et EUS-forløb

Har du en HTX, STX eller HF og ønsker at tage en erhvervsuddannelse fx inden for kontor og administration? Så kan du på bare fem uger tage en EUS, der gør dig klar til en elevplads.

Hvis du har en STX, HTX eller HF og gerne vil have en uddannelse inden for fx kontor eller offentlig administration, så kan du på bare fem ugers EUS-forløb med erhvervsrettede fag blive klar til en elevplads i en virksomhed.  Det er nu muligt at tilmelde sig forløbet, som starter på Frederikshavn Handelsskole den 2. december.

  • Tidligere tog forløbet 10 uger, men der er kommet en ny bekendtgørelse, så studenter nu på bare fem uger kan blive klar til en elevplads inden for kontor, handel eller detail. Det er en rigtig god mulighed for at flytte sin karriere i en ny retning både for nye studenter og de, der blev færdige for år tilbage. Og uddannelsen er fuldt SU-berettiget, fortæller Brian Andersson, direktør for Frederikshavn Handelsskole.

En af dem, der har taget et EUS-forløb er 27-årige Sabrina Fyenbo, der i dag er elev inden for offentlig administration hos Frederikshavn Kommune. Hun blev student fra STX i 2011 og valgte senere at tage et EUS-forløb på Frederikshavn Handelsskole.

  • Jeg skulle studere serviceøkonom i Aalborg, som kræver virksomhedsøkonomi, og så opdagede jeg det her forløb i Frederikshavn, hvor man også får it og forskellige servicefag, som man ikke får ved at tage et enkeltfag i virksomhedsøkonomi. Det kunne jeg rigtig godt lide. Nu har jeg så brugt forløbet til at starte på en uddannelse inden for offentlig administration på Frederikshavn Handelsskole, fortæller Sabrina Fyenbo, som bliver færdig med sin uddannelse om et års tid.

Ønsker du at høre mere eller tilmelde dig forløbet, kan du ringe til Frederikshavn Handelsskole på telefon 9620 5563.