Bibliotek

 

På handelsskolens bibliotek kan du skrive opgave få hjælp til informationssøgningen eller lade op til en ny omgang hjerneaktivitet i bibliotekets afslappende møbler. Biblioteket tilbyder de nyeste materialer i form af dvd'er, i-bøger og tidsskrifter, samt adgang til utallige betalingsdatabaser med specialviden rettet mod dine fag.

Anne Espelund Klausen, uddannelsesbibliotekar

Jeg kan hjælpe dig videre med at brainstorme idéer til din opgave. Vi tager udgangspunkt i, at du skal finde det rigtige emne eller den problemstilling, der interesserer dig. Næste skridt på vejen er at indsamle spændende og relevant materiale, så du kan lave en god problemformulering og selvfølgelig en god opgave. Undervejs i din opgaveproces er der også vejledning at få, hvis du har problemer med noteteknik, citatteknik eller andre formalia.

Skolens materialer

Skolens materialer er registreret i et bibliotekssystem, hvor du kan se, hvilke materialer skolen har om dit emne. Du kan selv finde, låne og afleverer på selvbetjeningscomputeren. Du er også altid velkommen til at spørge bibliotekaren om hjælp.

Anne E. Klausen
Anne E. Klausen (AKLA)
Uddannelsesbibliotekar, social media manager
akla@fhavnhs.dk
2725 8512