Som virksomhed opstår der en række spørgsmål, når I skal ansætte en elev. Spørgsmål som, hvilke regler gælder der for at ansætte en elev. Hvor ofte skal eleverne på skoleophold og hvordan kombineres det med praktikforløbet? Hvilke krav skal være opfyldt, før en kontrakt kan gå igennem? Dette kan vores praktikkonsulent hjælpe jer med svare på og kommer gerne ud personligt og rådgiver jer. Det er helt gratis at få rådgivning af vores praktikkonsulent. Disse følgende tre trin beskriver, hvordan du kommer i gang:

1. Din virksomhed godkendes
Virksomheden skal være godkendt, før i kan tage i mod elever. Har I derfor ikke haft en elev før, er det vigtigt i bliver godkendt af vores praktikkonsulent. Vores praktikkonsulent hjælper selvfølgelig med at få godkendelsen i hus.

2. Find og ansæt din elev
Vi er interesseret i at I finder den rigtige elev og vil gerne hjælpe med dette. Derfor deler vi gerne stillingsopslag internt rundt i skolen.

3. Udfyld uddannelsesaftale og praktikplan
Når eleven er fundet, er det vigtigt I sammen med jeres elev, får lavet en skriftlig uddannelsesplan og praktikplan. Vores praktikkonsulent hjælper gerne, hvis i har spørgsmål til dette.

Vi ser frem til at indlede et samarbejde med jer. Søger i flere informationer, så kontakt vores praktikkonsulent.  

Cannot implicitly convert type 'Umbraco.Core.Dynamics.DynamicNull' to 'Umbraco.Core.Models.IPublishedContent'. An explicit conversion exists (are you missing a cast?)