Vendsyssel SportsCollege

 

Ønsker du sportlig udvikling - teknisk, taktisk, fysisk og mentalt samtidig med, at du gennemfører en ungdomsuddannelse? Vendsyssel SportsCollege er et tilbud til dig, der ønsker en værdifuld faglig, sportsliv og personlig udvikling, hvor du får tid til at dyrke din sport på et seriøst og ambitiøst niveau samtidig med, at du får en solid ungdomsuddannelse, du kan bygge videre på.

På Vendsyssel SportsCollege går vi uden om kompromiser og halve løsninger. Du får plads og struktur til at gå helhjertet ind for både sport, skole og fritidsliv. Vendsyssel SportsCollege ansætter dygtige og kvalificerede trænere, som tilrettelægger og gennemfører en træning, der sigter mod, at du udvikler dig optimalt og individuelt. Foruden den løbende vejledning får du som elev på Vendsyssel SportsCollege mindst en gang om året personlig og detaljeret vurdering af dine færdigheder. 

Matias Leer, 17 år

Som ishockeyspiller på Vendsyssel Sportscollege, har du de bedste muligheder for at kombinere både sport og skole. Dit skoleskema er tilpasset dine mange træninger, så der ikke er noget du går glip af. Det kræver derimod også, at du i skolen er engageret og aktiv.

Træningen får du med dygtige og erfarne trænere, som kan udvikle dine ishockeyegenskaber. Du får også skadeforebyggende træning, som minimerer risikoen for skader, så du altid er klar til at præstere på allerhøjeste niveau.

På Vendsyssel SportsCollege drejer det sig om at udvikle dig som det hele menneske. Derfor gennemfører College en koordineret vejledning, der tager højde for såvel idrætslivet, fritids- og familielivet som uddannelseslivet. Til gengæld forventer vi, at du har en seriøs indstilling til din sport, så vi i fællesskab kan opnå de gode resultater.

Er du interesseret i at kombinere sport og uddannelse?

Kontakt vores studievejledere og/eller Vendsyssel SportsCollege allerede i dag.

Jens-Peter Fage Madsen
Jens-Peter Fage Madsen (JPFM)
Lektor, gymnasievejleder
jpfm@fhavnhs.dk
2710 0166