Frederikshavn Handelsskole
Kirkegade 9 - 9900 Frederikshavn

Bliv lokalesponsor

Bliv sponsor til et lokale

På Frederikshavn Handelsskole arbejder vi tæt sammen med det lokale erhvervsliv til gavn for vores elever. Vi ønsker at bringe erhvervslivet og elever sammen – og inspirere vores elever til de mange spændende karriereveje lokalt. Ved at gøre virksomhederne fysisk synlige i vores rum, aktiviteter og læring vil vi tydeliggøre for vores elever, hvilke erhvervsmuligheder der findes i nærområdet. 

Du kan som virksomhed blive sponsor for et af vores lokale enten på HHX (handelsgymnasiet) eller EUD eller EUX ( vores erhvervsuddannelser).  

Vi kan tilbyde et sponsorat på to år for 5.000 kr. pr. år.

For en god ordens skyld skal du vide, at pengene udelukkende går til særlige erhvervsrettede aktiviteter for vores elever – det kan være honorar til foredragsholdere, ekskursioner, cases og meget andet efter elevernes og lærernes valg. 

I aftalen ligger der også, at du som virksomhed bliver synlig i det lokale, du vælger. Det kan være i form af: 

  • logo
  • udsmykning til vægge
  • roll-ups
  • mm. 

Vi er åbne for din kreativitet og dine forslag – inden for mulighedernes grænser. Dertil kan du medvirke i undervisningen – med oplæg, materialer, opgaver. Du vil også kunne få en elev(er) i praktik i grundforløbsperioden. Senere kan du med lidt held få en praktikelev(er) efter overstået grundforløbseksamen. 

Med dette tilbud får du mulighed for at præge vores elever og vores skolemiljø – en unik mulighed for at rekruttere fremtidige elever og medarbejdere. Sidst men ikke mindst. Du får mulighed for at positionere dig som en virksomhed, der tager socialt ansvar, og som tænker i fremtidens arbejdskraft i lokalområdet.  

Interesseret?
Kontakt direktør Brian Andersson, ban@fhavnhs.dk / 2131 6033