Detail

Detail

EUD

Vil du gøre karriere i detailbranchen?

På EUD Detail-linjen får du grundlæggende viden om blandt andet varesortiment, dekoration og indretning af butik, salg, e-handel, kundeservice mm.

Uddannelsen giver dig mulighed for at gøre karriere i butik i både små og store virksomheder inden for en lang række brancher. Det kan eksempelvis være i sko- og tøjbutikker, isenkram-forretninger eller lignende. 

Inden du kan begynde på hovedforløbet, skal du have afsluttet grundfagene på de nødvendige niveauer for det ønskede speciale.

Når du starter på hovedforløbet inden for detail, skal du have en elevplads i en butik, hvor du skal være i praktik i to år. Din praktiktid veksler mellem ophold på skole og dit arbejde i butikken.

På skole får du grundlæggende viden om blandt andet varesortiment, dekoration og indretning af butik, salg, e-handel, kundeservice mm.

Når du er i praktik, arbejder du i detailhandelen, som altid er i bevægelse. Forbrugerkrav, indkøbsvaner og ny teknologi skaber nye mål for butikkerne og nye muligheder for udvikling og uddannelse for elever og medarbejdere. Uddannelserne inden for detailhandel er bygget fleksibelt op med et fundament af fælles elementer og med mulighed for tilpasning til forholdene i den enkelte butik.

Adgangskrav

Afsluttet 9. eller 10. klasse med 02 i dansk og matematik

Varighed

Variabel afhængig af din baggrund

Økonomi

SU

Bliv elev

Dansk C/D

Erhvervsfag I (Erhvervsintroduktion)

Erhvervsfag II (Arbejdspladskultur, Praktikpladssøgning, Samfund og sundhed)

Erhvervsfag III (arbejdsplanlægning og samarbejde, Faglig dokumentation, Faglig kommunikation, Innovation, Metodelære)

Dansk C/D

Erhvervsøkonomi C

Engelsk C/D

Afsætning C

IT C

Det uddannelsesspecifikke fag (DUSF)

Administrativ leder

Bente Kildeby

bkil@fhavnhs.dk

9620 5563

Studievejleder

Bettina Lauridsen Hägele

blha@fhavnhs.dk

2448 3831