IT-vejledning

 

Som elev på Frederikshavn Handelsskole får du adgang til udvalgte dele af handelsskolens programudbud og printere. Vi opretter et område på serverens disk (H-drevet), som bliver dit personlige drev. Her får du ved skolestart tildelt 100 mb plads til dine personlige dokumenter. Alle opgaver og tekster skal du gemme på H-drevet, da det ikke er tilladt at gemme data på pc'ernes lokale diske. Der bliver også adgang til nogle fælles drev, som bruges til at lægge filer/dokumenter op til lærerne. Du har samtidig mulighed for at bruge vores fjernskrivebord, når du er derhjemme.

Få hjælp hos IT-administrationen


Der er åben for personlig betjening i receptionen hverdage mellem kl. 8.00 - 11.00.
Hvis du har brug for assistance efter kl. 11.00, skal du kontakte IT-centret på
telefon 4213 4565 - telefonen er åben fra kl. 8.00 - 15.00.

Du har også mulighed for at bruge mail:
Mail: itsupport@fhavnhs.dk

 

Trådløs netværksdækning


På skolen er der computere både i undervisningslokaler - og i fællesrummene. Du har også mulighed for at bruge din egen bærbare computer - og samtidig være i stand til at komme på nettet.

Brugernavn/adgangskode


Du skal benytte dit eget (og kun dit eget) brugernavn/adgangskode. Sørg for, at det kun er dig, der kender din adgangskode. Glemmer du adgangskoden, kan vi give dig en ny, så du igen kan logge på vores system.

Print


Af hensyn til miljøet så tænk dig om, inden du udskriver.
Du kan printe overalt på skolen. Vi bruger e-print - en enkel og let tilgængelig måde at printe på. Du kan fx printe direkte fra din mobil Læs her hvordan du kommer igang.

Virus


Når du starter skolens computer, sker der automatisk en komplet virusscanning på det lokale drev. Desuden indlæses en resident virusscanner på hver enkelt arbejdsstation. Vi opforder til, at du regelmæssigt kontrollerer din personlige computer med et antivirusprogram.

Sådan kommer du godt i gang

Vi har lavet en brochure, som guider dig godt igang. Klik nedenfor for at åbne brochuren, du kan både downloade eller printe den. 

Elev på EUX/EUD

Elev på Handelsgymnasiet