Frederikshavn Handelsskole
Kirkegade 9 - 9900 Frederikshavn

EUS Business 5 uger – et tilbud til studenter

EUS Business er for dig, der har taget en HF, HTX eller STX, og som gerne vil direkte ud i erhvervslivet frem for at læse videre. 

På bare fem uger bliver du klar til en læreplads inden for kontor, handel (business2business) eller detail (butik/digital handel).

EUS står for Erhvervsuddannelse for studenter. Det er en mulighed for dig, der står med studenterbeviset i hånden og ønsker en hurtig vej til en erhvervskarriere. Du kan blive ansat i både private og offentlige virksomheder i en række spændende specialer.

Opstart

Vores næste EUS Business hold kører i perioden den 16. maj til den 21. juni 2024. Du tilmelder dig via optagelse.dk. Ansøgningsperioden åbner op fra den 1. januar 2024.

EUS Business er SU-berettiget.

Er du over 25 år?

Er du over 25 år, skal du have lavet en individuel kompetencevurdering (RKV). Det kan du læse mere om her og se vores kontaktperson

Vælg din retning

Når du tilmelder dig EUS Business, skal du tage stilling til, hvilken branche du gerne vil i lære inden for. Valget er afgørende for, hvilke fag du skal have. Der er tre brancher at vælge i mellem med flere spændende specialer, og dem kan du læse mere om her:

Fag

Du får indblik i et uddannelsesspecifikt fag, der tager udgangspunkt i den brancheretning, som du har valgt. Der er mulighed for at vælge inden for de tre brancheretninger kontor, handel og detail. 

EUS-forløbet er intensivt, målrettet og branchespecifikt. Gennem forløbet arbejder du med en konkret virksomhed, hvor du teoretisk og praktisk kommer til at arbejde med opgaver, der er typiske for den branche, du har valgt. 

Forløbet afsluttes med en eksamen i ét af grundfagene samt en grundforløbsprøve målrettet din branche.

Lenette Hein
Uddannelsessekretær

lnhn@fhavnhs.dk
9620 5508