Frederikshavn Handelsskole
Kirkegade 9 - 9900 Frederikshavn

EUS Business gør dig klar til en læreplads inden for kontor, handel eller detail på fem uger

Står du med et studenterbevis i hånden og vil gerne hurtigt gøre karriere indenfor kontor, handel eller detail? Så starter Frederikshavn Handelsskole den 16. maj et EUS Business hold, som gør studenter klar til en læreplads på bare fem uger. 

Normalt tager det mindst seks måneder på skole for at blive klar til en læreplads inden for detail eller handel og mindst halvandet år, hvis man ønsker sig en læreplads inden for kontor. For studenter er det dog muligt at gøre det med kun fem ugers skoleforløb. Muligheden for at tage en EUS Business opstår nu i Frederikshavn, hvor Frederikshavn Handelsskole starter et hold den 16. maj med afslutning den 21. juni.

EUS står for Erhvervsuddannelse for studenter. Det er en mulighed for dig, der står med studenterbeviset i hånden og ønsker en hurtig vej til en erhvervskarriere. EUS Business sigter på job inden for kontor, detail (butikker) eller handel (business 2 business).

  •  EUS-forløbet er intensivt, målrettet og branchespe­cifikt. Gennem forløbet arbejder eleverne med en konkret virksomhed og kommer teoretisk og praktisk til at arbejde med opgaver, der er typiske for den bran­che, de har valgt. Det er en hurtig og nem måde for studenter komme hurtigt ud i erhvervslivet til en elevløn. De har altid muligheden for at læse videre senere, så man lukker ikke nogen døre, tværtimod, siger Anne Mose uddannelseschef på Frederikshavn Handelsskole.

Kontoruddannelsen sigter bredt, fordi næsten alle virksomheder har en kontorfunktion. Du får kompetencer, der giver dig adgang til stillinger på store og små arbejdspladser i hele Danmark. Inden for kontor kan du vælge specialerne Administration, Advokatsekretær, Offentlig administration, Revision, Spedition og shipping eller Økonomi. Detailuddannelsen har også seks specialer, mens handelsuddannelsen har fire.

Du tilmelder dig på optagelse.dk, og du kan også kontakte Frederikshavn Handelsskole direkte ved spørgsmål.  Er du over 25 år, skal du have lavet en individuel kompetencevurdering (RKV). Frederikshavn Handelsskole indkalder automatisk til en RKV-samtale, når du har tilmeldt dig på optagelse.dk

Tiltaget med EUS Business sker i samarbejde med HHX på EUC Nord i Hjørring. I foråret kører EUS-holdet i Frederikshavn, mens det til efteråret kører i Hjørring.

Læs mere her

Senest nyt
12. april 2024
Der er stadig ledige pladser på vores grundforløb 1 på vores EUD & E…
8. april 2024
Seks elever fra Frederikshavn Handelsskoles EUX Business uddannelse er v…
28. februar 2024
På Frederikshavn Handelsskole kan man nu tage en EUD Business som Ny Mes…
12. februar 2024
Nu har man mulighed for at tage akademifaget Forandringsledelse lokalt i…
1. februar 2024
Står du med et studenterbevis i hånden og vil gerne hurtigt gøre karrier…