Frederikshavn Handelsskole
Kirkegade 9 - 9900 Frederikshavn

Frederikshavn Handelsskole inviterer lokale virksomheder til at møde fremtidens arbejdskraft

Den 17. januar afholder Frederikshavn Handelsskole Erhvervsdag for omkring 160 afsluttende elever på HHX og EUD/EUX Business. Her har lokale virksomheder mulighed for at deltage med en stand og vise de spændende karrieremuligheder lokalt. 

På Erhvervsdagen har lokale virksomheder mulighed for at deltage med en stand og møde Frederikshavn Handelsskoles afsluttende elever på handelsgymnasiet HHX og på erhvervsuddannelserne EUD og EUX Business, der sigter mod en karriere inden for detail, handel eller kontor. Med en stand kan man som lokal virksomhed være med til at inspirere eleverne til fremtidens karriereveje lokalt. Og måske møde en kommende elev og medarbejder.

  • Vi har flere aktiviteter, der klæder vores elever på til at tage en videregående uddannelse. Men vi sætter også fokus på de mange karrieremuligheder, der er i vores lokale erhvervsliv direkte fra handelsskolen. Ligesom på erhvervsuddannelserne har vores HHX elever faktisk også mulighed for at gå elevvejen lige efter deres ungdomsuddannelse fx inden for kontor, finansverdenen som bank eller revision, shipping, detail, ejendomshandel  med videre, fortæller Brian Andersson, direktør Frederikshavn Handelsskole.

Omkring 160 elever deltager i erhvervsdagen, hvor de gennem oplæg fra lokale virksomheder vil få indblik i forskellige brancher. Derudover er der en messedel midt på dagen, hvor eleverne har mulighed for at møde lokale virksomheder, der får mulighed for at fortælle om sin virksomhed og jobmuligheder. Det giver eleverne ny viden og perspektiv, og er en god mulighed for de lokale virksomheder til at møde fremtidens arbejdskraft.

  • Vi har et tæt og godt samarbejde med det lokale erhvervsliv. Både i inddragelse i undervisningen og til arrangementer som dette. Vi har derfor god tilslutning af lokale virksomheder, men håber at se endnu flere, siger Brian Andersson.

Der er allerede 17 virksomheder tilmeldt. Er man interesseret I at deltage, kan man kontakte Pernille Abildgaard på peab@fhavnhs.dk

 

Senest nyt
12. april 2024
Der er stadig ledige pladser på vores grundforløb 1 på vores EUD & E…
8. april 2024
Seks elever fra Frederikshavn Handelsskoles EUX Business uddannelse er v…
28. februar 2024
På Frederikshavn Handelsskole kan man nu tage en EUD Business som Ny Mes…
12. februar 2024
Nu har man mulighed for at tage akademifaget Forandringsledelse lokalt i…
1. februar 2024
Står du med et studenterbevis i hånden og vil gerne hurtigt gøre karrier…