Frederikshavn Handelsskole
Kirkegade 9 - 9900 Frederikshavn

Internationalt

Vi lever i en global verden, som præger vores hverdag og arbejdsliv.

På Frederikshavn Handelsskole uddanner vi fremtidens medarbejdere og ledere til det regionale og internationale arbejdsmarked. Vi har derfor et stort fokus på internationale forhold og verden omkring os. Vi inddrager globale problemstillinger i den daglige undervisning. Vi får besøg fra andre lande. Vi rejser ud i verden.  

Som elev på Frederikshavn Handelsskole har du en lang række muligheder for at prøve kræfter med udlandet. Alle kommer på studietur på 2. år.

Vælger du Globaliseringslinjen på HHX vil du også på 3. år komme på en tredje studietur til et land uden for Europa – sandsynligvis Kina. 

Du har også mulighed for et tre ugers sprogophold i udlandet eller en to års praktik i en virksomhed efter endt uddannelse via Oplæring i Udlandet (POU). Hvert år har en af vores afsluttende elever mulighed for at få tildelt et legat til et års studier Brigham Young University i Utah, USA. 

Som elev på Frederikshavn Handelsskole bliver du altså i stand til at begå dig i en global verden. Så er du interesseret i sprog og globale forhold, er vi den helt rigtige skole for dig.  

Lene Porsborg
Lektor og international koordinator

lpor@fhavnhs.dk
2344 6730