Bienvenidos

 

Barcelona

Studieturen til Barcelona i Spanien har fokus på innovation og iværksætteri. Byen blev i 2014 kåret som Europas innovtionsby og er dermed oplagt besøgssted for de elever, der til arbejde inden for disse områder. 

Under turen vil der være virksomhedsbesøg hos Estrella Damm, besøg på Camp Nou, Museum Gaudi og Picasso Museum. Der vil endvidere være sightseeing, der omfatter La Sagrada, Park Grüell, OL-stadion, Placa de Catalunya, Ramblaen, Barri Gôtic, LeSeu, Columbus søjlen, Port Vell og Montjuic.

Barcelona er Spaniens næststørste by og har 1,6 millioner indbyggere. Den blev grundlagt som en romersk by omkring 15 år f.Kr., men der er fundet ruiner og grave, der daterer byen tilbage til år 5000 f.Kr.

Barcelona er en af verdens ledende byer inden for turisme, og det er et knudepunkt for transport med "Port of Barcelona" som en af Europas førende havne og mest travle turist-havne. Hvert år går der over 40 millioner passagerer igennem "Barcelona-EL Prat Airport", og byen er den femte mest besøgte by i Europa.

Byen er kendt for sin industri indenfor blandt andet automobiler, energi, kemikalier og metal. 

Barcelona huser også FC Barcelona og andre sportsklubber, som alle er en vigtig del af byen.

 

Du kan læse mere om Barcelona her: