Hola, buenos días

 

Málaga

Fokusset for studieturen til Málaga er sprogindlæring, kulturmøde og handelsliv i Spanien. Derfor er der privat indkvartering hos spanske familien samtidig med, at der vil være sprogundervisning af spaniere på sprogskole i Málaga. Eleverne vil derfor opleve dagligdagslivet i en sydspansk storby.

Der er virksomhedsbesøg hos en blomsterproducent og en vinduesproducent samt besøg på Bestsellers spanske kontor. Derudover vil der være sightseeing af f.eks. en katolsk katedral, en arabisk romersk borgfæstning og tyrefægtningsarenaen. 

Málagas historie går tilbage til år 800 f.Kr., og det gør dermed byen til en af de ældste byer i verden. Byen har knap 700.000 indbyggere og er økonomisk set den vigtigste by i den sydlige del af Spanien.

Málaga ligger ud til havet, og byen byder derfor på alt godt fra havet, som også indgår i tapas-menuerne.

Byen huser over 1400 produktionsvirksomheder og over 800 virksomheder inden for maskinindustrien. Derudover besøger hvert år mere en 6 millioner turister byen for at se Pablo Picassos fødeby og for at se dens kulturhistorie. Derfor er turisme også en af de vigtigste handelssektorer for byen.

 

 

Du kan læse mere om Málaga her: