Frederikshavn Handelsskole
Kirkegade 9 - 9900 Frederikshavn

Kurser

Vi udbyder kurser og efteruddannelse målrettet det lokale erhvervsliv og lokale borgere.

Vi udbyder relevante kurser og efteruddannelse og tager gerne en dialog om behovet hos dig og i din virksomhed.  Her ser du vores udbud af aktuelle kurser.  

Det strategiske lederskab

Start 24. september

Du får erfaringer inden for strategianalyse, -udvikling, og -implementering. Du lærer, hvordan du løbende udvikler din personlige lederadfærd og praksis.

Coaching & konflikthåndtering

Start 2. oktober

 Du får kompetencer til at håndtere og løse konflikter på individ-, afdelings- og teamniveau. Du lærer at anvende coaching til komplekse konflikthåndterings-situationer i din organisation og derved skabe højere performance.

Forandringsledelse

Start 7. januar 2025

Du får et indblik i, hvordan vi mennesker reagerer, når vi forholder os til ændringer og skift. 

Forandringsledelse er for alle nuværende og kommende ledere – samt uformelle ledere, der via deres rolle er involveret i forandringsprocesser.

Afgangsprojekt Ledelse

Start 5. februar 2025

På afgangsprojektet skal du dokumentere din evne til på et metodisk og analytisk grundlag at kunne gennemføre en praksisnær og kompleks problemløsning indenfor din valgte uddannelse.

Ledelse i praksis

Start 18. marts 2025

På modulet styrker og udvikler du din lederprofil. Du får kendskab til de ledelsesmæssige krav og forventninger, som knytter sig til lederrollen. Du lærer at identificere og vurdere dine egne personlighedstræk og psykologiske drivkræfter i din rolle som leder.

Skræddersyede forløb

Har I et konkret behov for kurser eller efteruddannelse i jeres virksomhed? Så har vi god erfaring med at skræddersy kurser til jeres behov. 

Er I mere end 12 deltagere kommer vi gerne ud i jeres virksomhed / lokalområde og afholder forløbet.

Chanette Westergaard
Uddannelsessekretær

chaw@fhavnhs.dk
9620 5597

Katrine Skaarup Andersen Katrine Skaarup Andersen
Brian Andersson
Direktør

ban@fhavnhs.dk
2131 6033