AKADEMI

Læs hele vores ledelsesudbud her.

Er du i job, og vil du supplere din faglighed med ny viden? Eller vil du opbygge kompetencer inden for et nyt felt, så du kan søge mod nye jobområder? Så kan en akademiuddannelse være et godt valg, som vi udbyder i samarbejde med Act2learn Erhverv.

Akademiuddannelser er korte erhvervsrettede ECTS-uddannelser, som tager afsæt i erhvervslivets aktuelle behov. Med en akademiuddannelse får du en fleksibel efteruddannelse, som du kan tage på deltid. Du kan plukke og sammensætte lige netop det uddannelsesforløb og tempo, der passer dig bedst. Har du ikke mod på eller brug for en hel uddannelse, kan du blot tage et enkelt akademifag for at skærpe dine kompetencer på et bestemt område.

Såfremt du søger SVU (Statens Voksenuddannelsesstøtte) skal du være opmærksom på, at dette skal søges ca. 4 uger før opstart af et akademifag,

Desuden kan du søge tilskud til vores akademiforløb gennem omstillingsfonden. Se her hvordan du gør dette.

En akademiuddannelse i Ledelse giver dig indsigt i en række spændende redskaber – lige fra de gode klassiske,  gennemprøvede tiltag til de helt nye. Uddannelsen fokuserer ikke på at lære dig en række teorier; den fokuserer derimod på, hvordan du kan anvende dem i din hverdag.

Vi udbyder lige nu de tre obligatoriske moduler.

Hvad koster det?

Hvert modul koster kr. 10.000,- og er inklusiv forplejning på alle kursusdage, undervisningsbøger og materiale.

Hvordan tilmelder jeg mig?
Du tilmelder dig ved at udfylde tilmeldingsblanketten.
Kontakt vores kursussekretær Chanette Westergaard på e-mail chaw@fhavnhs.dk eller på telefon: 96 20 55 97. Eller kontakt udviklingskonsulent Katrine Skaarup Andersen for yderligere information på tlf. 27 50 39 10 eller mail ksan@fhavnhs.dk