IT-KURSER

Ønsker du at få mere ud af de IT-programmer, du har liggende på computeren eller arbejder med dagligt? IT er stort set nødvendigt at kunne i alle jobfunktioner i dag, hvor vores kurser gør dig fortrolig med de mest anvendte IT-programmer.

Udbud

Anvendelse af de nyeste IT-værktøjer

IT i sekretærfunktionen


Tilmelding

Kontakt os på tlf. 9620 5597 – eller find dit kursus eller uddannelse under efteruddannelse.dk for tilmelding.

Kommunikation

Kommunikation er ikke noget, en organisation kan vælge til eller fra. Man må skille sig ud for at blive hørt. Sådan er betingelserne i moderne kommunikation – og det gælder både internt og eksternt i din virksomhed, hvor vores kurser stiller skarpt på begge perspektiver.

På papiret kan vi nemlig ved hjælp af kasser, cirkler og streger illustrere, hvilke afdelinger og stabsfunktioner en organisation består af. Men kasser og cirkler har ingen funktion i hverdagen. Det er kommunikation på skrift, i krop og tale, der skaber synlighed og sammenhængskraft i en organisation.

Det handler derfor om at blive set og hørt – og dermed blive mere effektiv i sin måde at formidle på, hvor vores kortere uddannelser inden for kommunikation giver dig en række redskaber, som hjælper dig med at brænde igennem med din kommunikation.

Udbud

Skriftlig kommunikation

Sociale medier

Medarbejderen i forandringsprocesser

Digital salg- og markedsføring

SALG OG SERVICE

Vores kurser inden for salg og service klæder dig på til at varetage professionelt salg. Kurserne lærer dig at kommunikere virksomhedens budskab klart og tydeligt, hvor du blandt andet lærer at designe og formidle tekster til din hjemmeside. Udover at fokusere på salg via hjemmeside, bliver du også rustet til at skabe kundeloyalitet gennem de sociale medier, ligesom du lærer om markedsføringskanaler.

Herudover styrker du dine kompetencer inden for kommunikation, hvor kurserne giver dig viden om at brænde igennem. Du lærer at varetage den indledende kontakt til kunden på en positiv måde, lytte til kundens behov og forventninger, gennemføre salg samt bruge teknikker til at afslutte salg.

Udbud

Salg og kvalitet i kundeservice

Digital salg og markedsføring

KURSER INDEN FOR LEDELSE

Vil du udvikle dine kompetencer inden for ledelse – eller har du en lederspire i maven? Ledelse er en livslang proces, hvor vores kurser og uddannelser giver dig indsigt i en række spændende redskaber, som ruster dig til at varetage ledelse i private og offentlige organisationer.

Du lærer ikke kun en lang række teorier – men også hvordan du implementerer og anvender den teoretiske viden i din hverdag. Vores kurser spænder bredt, hvor du lærer grundlæggende redskaber inden for ledelse – men også at kunne håndtere nye udfordringer.

KURSUSTILBUD INDEN FOR LEDELSE

Coaching og konflikthåndtering

Redskaber til effektiv ledelse

Projektleder

Grundlæggende lederuddannelse

 

ØKONOMI OG REGNSKAB

Vores kursus inden for økonomi og regnskab gør dig stærk i tal og økonomi, hvor du får en grundlæggende forståelse for den daglige bogføring.

Kurset kommer rundt om blandt andet kreditstyring, debitorstyring, udarbejdelse og afstemning af lønsedler og registreringsmetode ved drift, ligesom du lærer grundlæggende og udvidet anvendelse af regneark.

Udbud

Regnskabsfunktioner i ERP-systemer

Sprog og internationalisering

Vil du udvikle dine sproglige kompetencer? Så tag et kursus inden for sprog og internationalisering, som udvikler dine færdigheder inden for engelsk eller tysk. Kurserne klæder dig på til at anvende og kommunikere fremmedsprogene i din jobfunktion.

Kurserne er opdelt i forskellige niveauer, så du kan vælge netop det kursus, der passer til dine sprogkundskaber.

Udbud

Engelsk – med basalt ordforråd

Engelsk – med nuanceret ordforråd

Tysk – med basalt ordforråd

Tysk – med nuanceret ordforråd