Konsulentydelser

Vi har over 15 års erfaring i at tilrettelægge udviklingsforløb (IV), som er målrettet din virksomheds udfordringer med udgangspunkt i strategier, visioner, værdier og behov. Vi har opdelt vores konsulentydelser i en række emner, for at gøre det mest muligt overskueligt. Vi har altid kaffe på kanden – og er klar på en uforpligtende dialog om evt. samarbejde.

Klippekort

Mangler du en konsulent til eksempelvis enkeltundervisning i IT eller til specifikke konsulentydelser for din virksomhed? Så kan et klippekort være en fordel, som betales løbende efter det afholdte klip. Kontakt os for flere oplysninger om klippekort.

 

Medarbejderudvikling

Gode medarbejdere er vigtige for en velfungerende virksomhed. Vil du gerne udvikle dine medarbejdere?

Ledelsesudvikling

Både nye og erfarne ledere har brug for et fristed, hvor de kan reflektere over praksis, hente ny inspiration og stille skarpt på ledelsesfaglige udfordringer. Vores fornemmeste opgave er at hjælpe jer med at skabe dette rum.

Strategiudvikling

“Culture eats strategi for breakfast”. Citat: Peter Drucker.

En strategi som har opbakning og er kendt af medarbejderne, har større chancer for at blive realiseret. Vi hjælper dig på vej fra udformning af strategi til formidling og implementering.

Innovation og forandringsprocesser

Står din virksomhed overfor en ny stor udfordring, eller ønsker I at ændre og udvikle virksomheden? Så kig nærmere på vores ydelser indenfor innovation og forandringsprocesser.

Kommunikation

“Vi skal være bedre til at kommunikere”. Lyder sætningen bekendt? Og hvad betyder den egentlig? Kommunikation er efterhånden så bredt et fagområde, at alt kan placeres under  paletten. Derfor vil I opleve, at vi stiller vi skarpt på behov og ønsker til output, når vi sammen skræddersyr et forløb for jeres virksomhed.

Garuda profilværktøj

Vil du gerne vide mere om dig selv eller dine ansatte og hvordan du sammensætter dit team bedst muligt? Læs mere om Garuda her.