Åbent Hus under coronavenlige forhold

Normalt dukker der mange op, når Frederikshavn Handelsskole holder Åbent Hus, men i disse corona-tider er det umuligt at gennemføre arrangementer, som samler mange mennesker. Derfor har Frederikshavn Handelsskole valgt at gøre noget anderledes for stadig at kunne byde kommende elever og forældre velkommen fysisk på skolen.

Til januar åbner Frederikshavn Handelsskole op for dette års Åbent Hus. Skolen opdeler gæsterne ud på to aftener i flere små klynger, så man mødes i klynger på maksimum 10 personer. Traditionen tro vil lærere, studievejledere og nuværende elever byde nysgerrige besøgende velkommen og sørge for, at alle får en god oplevelse, selvom rammerne er anderledes, end de plejer at være.

Det foregår 13.-14. januar i tidsrummet kl. 16-20. Man tilmelder sig her, hvor man vælger det ønskede tidspunkt og taster navn, antal deltagere og telefonnummer. Man vil derefter modtage en bekræftelsesmail med det præcise tidspunkt.

- Vi ønsker stadig at gennemføre Åbent Hus, netop fordi 2020 har været et år, hvor mange folkeskoleelever ikke har haft samme mulighed for at afprøve og se de forskellige uddannelsestilbud. Derfor vælger vi at gøre det på den her måde, så kommende elever kan få et indtryk af skolen, forklarer Mik Ingenuus.

Læs hele nyheden på KanalFrederikshavn